Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

 

Για τηλεφωνικές παραγγελίες καλέστε στο: 2223035093 ή στο 6973216718

STUCCO VENEZIANO ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΟΚΟΣ ΠΑΛΑΙΩΜΕΝΟΥ ΣΒΗΣΜΕΝΟΥ ΑΣΒΕΣΤΗ

Κωδικός Προϊόντος:
Καλλιτεχνικό αποτέλεσμα
Περιγραφή

Ειδικός στόκος για τη διακόσμηση εσωτερικών επιφανειών και τη δημιουργία τεχνοτροπιών . Αποτελείται από φυσικές ανόργανες ύλες, μαρμαρόσκονη, σβησμένο και παλαιωμένο ασβέστη και ειδικά πρόσθετα που του προσδίδουν εξαιρετικές ιδιότητες πρόσφυσης και εργασιμότητας.

Χρήσεις
Η τελική επιφάνεια που επιτυγχάνεται έχει γυαλιστερή και λεία υφή και διαπνέει, ενώ δεν προσβάλλεται από μύκητες /μούχλα. Εάν επιστρωθεί επιπλέον και με το βερνίκι ειδικού κεριού VELVET WAX, καθίσταται αδιάβροχη και μπορεί να πλένεται.
Το προϊόν διατίθεται σε λευκή βάση η οποία μπορεί να χρωματιστεί με τις ανόργανες χρωστικές MARMOLINE POWDER COLOUR

Πλεονεκτήματα
Έτοιμο προς χρήση
Εξαιρετικό αισθητικό αποτέλεσμα
Εξαιρετική εργασιμότητα
Ισχυρή πρόσφυση - δε σκάει
Γυαλιστερή επιφάνεια (υφή μαρμάρου)

Τρόπος Εφαρμογής
Φορέστε οπωσδήποτε προστατευτικά γάντια και γυαλιά
Ανακατέψτε το υλικό καλά πριν τη χρήση
Για τη δημιουργία των επιθυμητών αποχρώσεων, προσθέστε φυσικές χρωστικές MARMOLINE POWDER COLOR, λαμβάνοντας ειδική μέριμνα για την πλήρη διάλυσή τους μέσα στην πάστα. Συνιστάται η ανάμιξη της χρωστικής πούδρας με μικρή ποσότητα πάστας, σε ξεχωριστό δοχείο, μέχρι την πλήρη διασπορά της πούδρας και την ομογενοποίηση του χρώματος, και η εν συνεχεία ενσωμάτωση του μίγματος στο υπόλοιπο προϊόν.
Για την επιλογή της επιθυμητής τελικής απόχρωσης θα πρέπει να γίνεται δοκιμαστική εφαρμογή του προϊόντος σε μικρή επιφάνεια
Για την εφαρμογή χρησιμοποιείστε ανοξείδωτη σπάτουλα με στρογγυλεμένες άκρες
Απλώστε το πρώτο χέρι και αφήστε να στεγνώσει για τουλάχιστον 8 ώρες. Το ίδιο και στο δεύτερο χέρι.
Εφαρμόστε το τρίτο χέρι βάζοντας λίγο προϊόν στην άκρη της σπάτουλας και απλώστε ασκώντας κατάλληλη πίεση μ’ αυτήν, ώστε να επιτευχθεί το γυαλιστερό τελικό αποτέλεσμα.

Προδιαγραφές
Οδηγίες ασφάλειας:
Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. - Αποφεύγετε την επαφή με το δέρμα, διότι προκαλεί ερεθισμό του δέρματος. - Αποφεύγετε την επαφή με τα μάτια γιατί προκαλεί σοβαρές βλάβες στα μάτια. - Σε περίπτωση επαφής με το δέρμα, πλύνετε με σαπούνι και νερό (μην χρησιμοποιείτε διαλύτες). - Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε με άφθονο νερό για αρκετά λεπτά. Αν φοράτε φακούς επαφής, αφαιρέστε τους, εφόσον είναι δυνατόν. Συνεχίστε να ξεπλένετε και ζητήστε ιατρική συμβουλή. - Μην αδειάζετε το περιεχόμενο σε αποχετεύσεις ή σε πηγές νερού. - Διαχειριστείτε τα άδεια δοχεία υπεύθυνα και σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. - Μη χρησιμοποιείτε τα άδεια δοχεία για αποθήκευση τροφίμων. - Συμβουλευτείτε το Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας του προϊόντος

Τρόπος Διάθεσης
Διατίθεται σε δοχεία των 1 και 5 kg

Αποθήκευση
Αποθηκεύετε το προϊόν σε μέρος σκιερό και αποφεύγετε την έκθεσή του σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες ή σε παγετό (βέλτιστη, θερμοκρασία αποθήκευσης +5°C έως +35°C). Μέγιστος χρόνος αποθήκευσης, σε άθικτη συσκευασία: 12 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής.

Κατανάλωση
Καλυπτικότητα: Περίπου 1 m² /kg

Ωρες λειτουργίας

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση,
επικοινωνήστε μαζί μας,
τις ώρες λειτουργίας της επιχείρησης.

Δευτέρα - Σάββατο
08:00 εώς τις 17:00

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τεχνοδομική Δόβρα
Υπεύθυνος επικοινωνίας: Ανδρέου Τάσος

Πρινάκι Εύβοιας
ΤΚ 34009
Τηλ: 22230 35093
κιν:  697 32 16 718